Geile pruim slavinnen gangbang

geile pruim slavinnen gangbang

Dan komt ze met klemmen aanzetten, die ze zonder dralen op mijn tepels zet. De pijnkreet die ik slaak, doet ze af met: Je bent echt niet het enige sletje in de club. Er is concurrentie genoeg. We moeten goed in beeld brengen welke mogelijkheden jouw lijf biedt. Je wilt toch dat hun keuze op jou valt. Vervolgens worden ook de klemmen die bij het riemenpak horen door haar te voorschijn gehaald. Twee aan de bovenkant en twee aan de onderkant, zodat ze zoveel mogelijk geopend wordt voor haar toekomstige klanten Het is zo onwerkelijk dat ik met gespreide benen voor mijn vader zit.

En als Wendy zegt: Mijn pruim heeft mijn vaders volle aandacht. Ik duw mijn geslacht bereidwillig naar voren, aangevend dat hij zijn gang kan gaan. Maar vader bekijkt op zijn gemak mijn spleet, waardoor ik alsmaar geiler en vochtiger word. En als hij zijn ene hand tussen mijn dijen steekt, en ik besef dat hij me daar gaat aanraken, gaat er een siddering door me heen.

Dan voel ik hoe zijn vingers een schaamlip vastnemen en ik bijt op mijn tanden als hij het eerste klemmetje plaatst.

Het is gelukkig te harden. Ook de drie andere klemmetjes worden door hem op mijn schaamlippen geplaatst. Vrouwmoedig verbijt ik de pijn. Mijn rechter schaamlip ondergaat dezelfde behandeling en als alle vier de klemmen zijn aangespannen, gaat mijn vader staan en samen met Wendy bekijken ze het resultaat.

In de spiegel zie ik hoe mijn schaamlippen als de vleugels van een opgeprikte vlinder onmogelijk ver zijn uit gespreid. En centraal daar tussen is de vochtige ingang van mijn schoot prominent te aanschouwen. Mijn kittelaar staat stijf van verlangen boven de vochtige tunnelingang.

Geen enkele huidplooi belemmert het zicht op het slijm dat uit mijn roze opening sijpelt. En mijn vader doet er nog een schepje bovenop: Veel geiler dan haar moeder Wendy trekt twee kabeltjes met gewichten aan het einde door katrolletjes die boven de tafel hangen en haakt die in de oogjes aan de tepelklemmen. Een schok gaat door mijn tieten als ze naar boven worden uitgerekt. Terwijl ik de pijn verbijt, zegt Wendy: Dan ga ik verder omlaag en zal ik je kut uitgebreid en in close-up filmen.

Tenslotte buig je naar voren en biedt je ook je kont aan. Doe zelf je billen van elkaar, zodat ik kan laten zien dat deze opening ook mogelijkheden biedt. Evert misschien kun jij steeds deze namaak lul in haar diverse openingen duwen zodat duidelijk is dat ze daar toegankelijk is voor penetratie? Hij ziet er levensecht uit met erop liggende aders en een geprononceerde eikel. Dat wil je toch wel, sletje? Ik wil verlost worden van de niet te dragen spanning in mijn onderbuik en ondanks dat ik eigenlijk niet wil dat mijn papa me hiermee zal gaan penetreren en me tot een hoogtepunt zal brengen, ben ik zo geil dat ik haast verrukt uitroep: Jij hoeft alleen zwoel te kreunen en te hijgen.

Ze richt de lens van de camera op mijn gezicht, waar het zweet reeds op parelt en het kost me geen moeite om geil in de camera te kijken, want ik ben inmiddels verschrikkelijk geil. Mijn vader duwt, buiten het zicht van de camera, de dildo tegen mijn klit, waardoor ik al meteen begin te kreunen. Hoe extreem uw wensen ook mogen zijn, met deze slavin kunt u ze in vervulling doen gaan.

Natuurlijk mag u naar believen van al haar lichaamsopeningen gebruik maken. Door haar mond gepijpt worden is wel het minste wat u mag verwachten En als vader de forse dildo voor mijn mond houdt, doe ik mijn mond verder open en schuift de dildo naar binnen.

Mijn vader schuift hem stotend in mijn mond. Ik moet bijna kokhalzen. Dan trekt hij hem er weer uit. Voor iedere gewenste behandeling is deze teef beschikbaar. Vervolgt Wendy en de camera zwenkt naar mijn borsten.

Nu mijn gezicht niet meer in beeld is, bekijk ik zelf in de spiegel hoe onbeschaamd ik aan het publiek getoond wordt.

Oh wat is dit geil. Door de kabeltjes worden mijn tieten omhoog getrokken en mijn tepels zijn belachelijk groot. Als mijn vader tegen de gewichtjes tikt, beginnen deze te schommelen. Ik knel mijn geboeide handen stevig om de tafelrand, doe mijn best niet mee te geven.

Maar de pijn in mijn borsten is haast ondraaglijk. Het lijkt of mijn tepels er af gescheurd worden. Ik kreun luid van de pijn. Haar tepels zijn uitermate geschikt om te pijnigen.. En ondanks de spanning op mijn borsten, word ik wild van wellust bij het idee dat mijn geslacht dat zo onbeschaamd is geopend door vreemden gezien zal worden. Het windt me reuze op dat ze zullen zien hoe nat en verlangend ik ben.

Wat zou u daar allemaal mee kunnen doen? Deze bloedgeile teef wil niets liever dan dat u haar zaadsmekende kut onder handen neemt. Kijk hoe ze ligt te soppen. De slet verlangt naar u Mijn kreunen wordt luider en het sap loopt nu vrijelijk uit me. Prijs me maar aan als een teef. Want ik ben een geile teef en wil maar wat graag mijn toekomstige klanten mijn geile natte kut laten zien.

Als mijn vader de grote eikel van de dildo tegen mijn schaamlippen houdt, vervolgt Wendy: Oh ik ben zo geil en kom bijna klaar. Maar onmiddellijk wordt het gevaarte weer uit me getrokken. Mijn vader houdt de grote dildo vlak voor mijn smachtende kut. Want ze wil geneukt worden. Ik ben zo geil en antwoord kreunend: De pijn aan mijn tepels trotserend buig ik verder naar voren, tot mijn voorhoofd op de tafel rust.

Ik weet dat mijn kont gefilmd wordt, doe mijn benen zo ver mogelijk vaneen en duw mijn kont in de lucht. Dan voel ik iets tegen mijn anus drukken en verschrikt besef ik dat mijn vader de levensechte dildo tegen mijn sterretje houdt.

Die dikke dildo kan daar toch niet in Maar als mijn vader door drukt glijdt de punt van de eikel al in mijn aars. Het angstzweet breekt me uit. Als de druk wordt opgevoerd, probeer ik te ontspannen.

Dan voel ik hoe mijn kringspier wordt opgerekt en de geprononceerde eikel in mijn endeldarm verdwijnt. En deze duwt het gevaarte langzaam verder in me. Het doet behoorlijk pijn als de dikke dildo zich een weg naar binnen baant.

Even lijkt het dat ik wordt opengescheurd, maar dan eindelijk zit het gevaarte helemaal in mijn endeldarm.

Ik ben opgelucht dat het gelukt is en nu de pijn minder is neemt mijn opwinding weer toe. Het ding wordt ritmisch door vader op en neer in mijn anus geduwd, waardoor ik wellustig begin te kreunen.

Oh, het is zo ontzettend geil. Ik verlang zo intens naar een orgasme, dat het me haast gek maakt. Ik begin luidruchtiger te kreunen als ik voel dat het orgasme zich aankondigt. Maar ook nu laten ze me nog niet klaarkomen en wordt het gevaarte uit mijn anus getrokken. Mijn onverholen geilheid moet aan het publiek getoond worden.

Beide lichaamsopeningen zijn voor u beschikbaar bij Club d'Amour Maar ze wil dat ik zelf aan de kijkers laat weten dat ik beschikbaar ben, want ze vraagt: Hij jast hem er gelijk helemaal in.

En schuift hem vakkundig langs mijn klit op en neer. Dan vanuit mijn tenen word ik overspoeld door een gigantisch orgasme. Ik schreeuw het uit, terwijl de dildo maar in me op neer blijft gaan. Mijn lichaam schokt spastisch als de golven van het orgasme door mijn onderlijf trekken. Zelfs als de dildo uit me getrokken, blijft mijn lichaam naschokken.

Mijn vader legt zijn hand op mijn blote rug, terwijl ik nog lig na te hijgen. Jij zult vast en zeker het populairste meisje van Club d'Amour worden. Ze zullen in de rij staan om jou te neuken en je zult daarmee een goede boterham kunnen verdienen? Papa's hand gaat masserend over mijn rug als om me op mijn gemak te stellen. Met twee handen wrijft hij nu over mijn rug. Zelfs mijn billen worden niet over geslagen. Terwijl hij rustig door gaat met over mijn billen te wrijven, merkt hij op: Laat eens zien dat je begrijpt wat ik bedoel.

Zijn vingers strijken liefkozend over mijn schaamlippen. En alsof het normaal is je dochter zo aan te raken, glijden zijn vingers nonchalant in mijn geopende spleet. Ik word er weer opgewonden en geil van. De eerste avond in de club zul je bij opbod worden verkocht aan de hoogste bieder. En ook dan zul je jezelf behoorlijk moeten presenteren. Anders breng je niet veel op. Anders wordt ze nooit het populairste sletje van de club Mijn vader knikt instemmend onderwijl mij rustig vingerend. Ik word er zo geil van en kreun zachtjes.

Misschien kun jij dat doen, Evert? Zou je die slet dan willen slaan, Evert? En je dochter is nog een grotere slet dan haar moeder. Ze verdient straf voor haar sletterige gedrag. Dit is je kans om via je dochter wraak op je ex te nemen. Sla eerst op haar billen totdat ze goed rood zijn. Dan moet de overspelige slet in een vloeiende beweging haar rug rechten, naar achteren kantelen tot ze op haar rood geslagen billen zit en op haar ellebogen steunt, waarna je haar buik en borsten kunt geselen.

Als je dochter haar benen helemaal optrekt en haar geslacht aanbiedt is dat voor jou een teken dat ze de ultieme straf aanvaardt en dat je op haar kut mag slaan. Ze heeft het verdiend Via mijn bilspleet zakken ze omlaag en strelen mijn schaamlippen. Dat ik je straf voor je overspelige gedrag? Vreemd genoeg verlang ik ernaar door mijn vader gegeseld te worden. Dat is mijn verdiende loon. Ik zet me schrap om de eerste klap op te vangen.

Dan word ik geslagen. Wederom daalt de zweep op mijn billen neer, het is behoorlijk pijnlijk nu en kan ik een kreet niet onderdrukken. Dan volgen een paar serieuze meppen, waardoor ik begin te kermen. De strengen van de zweep striemen mijn kont. Ik kronkel onder de elkaar opvolgende slagen, de pijn verbijtend, probeer ik de tel niet kwijt te raken. Als hij eindelijk ophoudt met slaan, doen mijn billen verschrikkelijk pijn, maar het heeft me ook erg opgewonden. Ik recht mijn rug, kantel achterover en duw mijn borsten, hem uitdagend aankijkend, omhoog.

Als de hand van vader omhoog gaat, sluit ik mijn ogen en bijt op mijn tanden. Door mijn oogharen zie ik mijn huid rood kleuren op de plaats waar ik ben geraakt. Weer zwiept de zweep hard op mijn borsten. Waardoor ik begin te kermen van de pijn. Ik kijk hem smekend aan, maar hij heeft geen medelijden en gaat gestaag door met mij te geselen.

Ook mijn tepels moeten er aan geloven. Mijn gehele borsten kleuren rood met donkerrode striemen kris kras er overheen. Dan is mijn nog ongeschonden buik aan de beurt, waarop hij ook naar hartenlust begint te slaan. Pas als de strengen op mijn venusheuvel belanden verandert de pijn in lust.

Pure wellust neemt bezit van mij. Mijn kermen verandert in luidruchtig kreunen. Blijkbaar is dit voor vader een teken mij nog meer op te geilen. Hij trekt de strengen van de zweep langzaam door mijn spleet en langs mijn kittelaar omhoog. Wow wat ben ik geil.

Mijn vader slaat hard op mijn buik en venusheuvel. Mijn gekreun wordt luider. Oh ja, ik ben zo geil, wil de zweep op mijn kut voelen. Onder het alziende oog van de camera laat ik me op mijn bips zakken, trek mijn benen onder me vandaan en doe ze zo ver mogelijk uit elkaar. Ik trek mijn benen nu helemaal op totdat mijn geboeide handen de knieholten kunnen vastgrijpen, waardoor ik mijn geopende spleet ongegeneerd aanbied.

Dan kan mijn vader de verleiding niet weerstaan en slaat hij hard op mijn geopende spleet. Even wacht hij, zodat ik op adem kan komen. Maar ik blijf mezelf aanbieden. Weer mept hij en weer schreeuw ik het uit. Bij de volgende slag komt een van de strengen vol op mijn klit terecht. En meteen sta ik in vuur en vlam. Na nog een paar gemene meppen op mijn spleet span ik al mijn vaginale spieren aan, hevig verlangend naar bevrediging.

Vader begrijpt wat hem te doen staat en slaat gericht op mijn spleet er voor zorgend dat mijn klit geraakt wordt. Dan hou ik het niet meer en barst het ultieme orgasme in me los. Mijn geslacht is het episch centrum van mijn lichaam. Alle warmte vloeit daar naar toe. Heerlijke golven overspoelen mijn lijf. Mijn lichaam begint ongecontroleerd te schokken. Het klaarkomen is totaal. Dit is de hemel waar ik altijd zou willen zijn, denk ik nog, als het me gewoon te veel word en ik het bewustzijn verlies.

Geile blonde cam babe. Webcam sex met erg lenige blonde hete meid. Mollige blonde milf masturbeert met groente een fruit. Op bezoek bij een geile blonde Duitse prostituee. Sexy ass blonde bi babes krijgen enorme negerlul. Geile blonde milf en haar prachtige tieten wippen. Lenige blonde slet geeft een sex show op grote lul. Groot zwart geschut paalt geile blonde milf. Voor deze blonde snol zijn twee lullen tegelijk goed te doen.

Wat een geweldige sexy kont heeft deze blonde babe. Geile blonde sloerie wil een gangbang. Wulpse blonde BBW neukt twee negers. Blonde snol laat haar kut vingeren op parkeerplaats. Rijpe blonde snol laat zich als een geile teef neuken op parkeerplaats. Om de beurt en tegelijk neuken de mannen het geile blonde meisje. Een blonde stoot neuken is toch ook sporten.

Blonde milf door twee man overal genomen. Blonde milf kijkt toe bij tienersex. Geile blonde tiener waagt zich voor het eerst aan een grote zwarte lul. Blonde webcam babe doet aan kinky fietsen.

... WAT EEN GROTE KUT SEX MET TURKSE VROUWEN

Stiekem sex prive ero massage

Geile mollige meiden lesbo

Geil beet ik erin, ze kreunde van genot. Broer betast zus in haar slaap. Mijn gehele borsten kleuren rood met donkerrode striemen kris kras er overheen. Geile blonde milf en haar prachtige tieten wippen. Maar ik hoor amper wat ze zeggen omdat het aantrekken van het riemenpak niet zo makkelijk gaat. Maar onmiddellijk wordt het gevaarte weer uit me getrokken.