Lesbisch koppel zoekt man hete poezen

lesbisch koppel zoekt man hete poezen

Graag zouden we samen met een lieve, stabiele single vrouw hetero, lesbisch of bi maakt ons niet uit , lesbisch stel of heterostel een kindje op de wereld willen zetten en met alle liefde en zorg willen groot brengen.

Ik ben een jarige wensvader die gek is op kinderen en ben op zoek naar een lieve wensmoeder s in Amsterdam die samen met mij wil len kijken naar de mogelijkheden van co-ouderschap. Mijn doel is om samen en met heel veel liefde ons kind te verzorgen en op te voeden. Wij zijn een heterostel, WO-opgeleid, inmiddels 10 jaar samen en ongewenst kinderloos. Na een aantal IVF pogingen — helaas zonder succes — komen we graag in contact met een eiceldonor om onze kinderwens alsnog in vervulling te doen gaan, vanuit ons verlangen om samen een kind een liefdevolle, stabiele en fijne omgeving te bieden.

Ik ben Dennis, een single man van 37 jaar uit Den Helder. In het dagelijks leven ben ik leraar basisonderwijs van beroep. Ik sport 5 tot 6 keer in de week. Verders vind ik het leuk om met vrienden op pad te gaan, spelletjes te spelen, films en series te kijken, etc. Ik ben een donkere, jong uitziende veertiger, single, heb bruine ogen, een licht gespierd postuur 1. Ik mis nog een kindje in mijn leven. Het is op de eerste plaats buiten gewoon bijzonder, dat ik als antwoord op een groot verlangen jou nu hier mag ontvangen.

Is het gebaande pad via een kliniek niet wenselijk of mogelijk. Ik ben een jarige man en zoek een lieve, positief ingestelde, spontane en sociale vrouw die nuchter in het leven staat om samen een kind mee op te voeden. Uit eigen leven weet ik hoe belangrijk het is voor het kind dat de ouders goed met elkaar overweg kunnen.

Donkerblond haar en groen-bruine ogen. Blank en van Nederlandse afkomst. Ik sta open voor contact met het kind op latere leeftijd 16 jaar maar ik heb verder geen behoefte aan een ouderschapsrol.

Man van 44 jaar, gemiddelde lengte, jong van geest maar zeker ook serieus , zeer slank maar ik houd erg van lekker eten , alleengaand, licht introvert extroverter bij dierbaren , sporter , belangstellend voor maatschappij, cultuur en politiek, sensitief maar ook zeker met 2 benen op de grond , krantlezer, sterk in lichaam en geest, evenwichtig, wonende in de buurt van Amersfoort, vaste baan, HBO en WO opgeleid, zoekt:.

Na mijn HBO opleiding ben ik veel werkzaam geweest in het buitenland op zoek naar avontuur en levenslessen. Mijn naam is Paul een man van 46 uit Scheveningen. Ik plaats deze oproep om de volgende reden. Ik wil echt vader worden! Wat bedoel ik met echt? Ik heb eerder via MDG een oproep geplaatst en daar is mijn zoon uit geboren.

Hallo, ik ben 30 jaar oud en mijn grote wens is om moeder te mogen worden. Ik ben dan ook opzoek naar een donor die het liefst niet anoniem is, dit zodat het kind mogelijk in de toekomst bij vragen weet wie zijn biologische vader is.

Sinds een aantal jaren ben ik er mee bezig, ook in gesprek met anderen. Nu weet ik het zeker: Hopelijk zelfs meer dan één kind. Nu ben ik 33, ben ingenieur, houd van sport, ben blond, lang, slank, woon sinds zes jaar met een man samen.

Ik ben 37 jaar, single, heb bruin lang haar, bruingroene ogen, een slank postuur 1. Veel van mijn vrienden hebben de stap van het krijgen van een kind al gezet en ik merk steeds meer dat bij mij de behoefte telkens sterker wordt om zelf ook een kind te krijgen en hem of haar te mogen begeleiden en zien groeien in het ontdekken van de wereld. Full time papa maar part time vader is een geweldige belevenis die ik graag nogmaals meemaak.

Daarom zoek ik een wens moeder die graag samen de opvoeding wil doen. Ik ben een homo man van 45 jaar oud uit Amsterdam. Ik hoop via deze oproep een warme liefdevolle wensmoeder te ontmoeten die een betrokken co-ouder zoekt. Ik houd wel van katten maar wil geen ouwe vrijster wordt met alleen katten in huis! Die kant lijkt het wel op te gaan, een relatie komt er maar niet en is wat mij betreft ook geen vereiste om aan kinderen te beginnen.

Deze single dame met een zeer sterke kinderwens is zich aan het oriënteren op een mogelijke donor. De naam zegt het al, levensgenieter: Of de zon nu schijnt of het regent, ik hou van het leven. Mede daarom loop ik al een tijdje met de gedachte rond om dit leven door te geven aan iemand die om wat voor reden dan ook nog geen kans heeft gezien hun wens in vervulling te laten gaan.

Ik heb al jaren een sterke kinderwens. Maar wil eigenlijk geen relatie. Ja dan blijft donatie over om een mooi kindje te maken. Dat kan via ziekenhuis maar ik wil voor mijzelf geen onbekende donor. En zou het fijn vinden als het kindje wanneer de vraag er komt mag weten wie de vader is. Ik heb al heel erg lang een kinderwens, maar het is er nog nooit van gekomen.

Ik zou het super fijn vinden om dit samen te doen. Wij zijn Maarten en Niels uit Breda, 34 en 31 jaar, sinds negen jaar samen en twee jaar getrouwd. De een is verpleegkundig specialist en de ander grafisch ontwerper, beide HBO opgeleid. In onze vrije tijd zien we graag familie en vrienden, en genieten we van mooie vakanties. Ik ben een jongeman van 37 jaar, woon sinds maart in Wageningen. Het is tijd voor mij om mijn grootste droom waar te maken: Die wens heb ik al van kinds af aan.

Omdat ik relaties heb gehad met mannen, was het een stuk moeilijker om een kind te krijgen. Ik zoek een lesbisch koppel in Amsterdam e. Ik hoef geen opvoedingsverantwoordelijkheid, maar wens wel een bepaalde en goed afgesproken betrokkenheid. Ik ben een man uit Amsterdam en ik hoop via deze oproep een wensmoeder te ontmoeten die een betrokken co-ouder of donor zoekt. Ik heb al lange tijd een kinderwens, maar als alleenstaande homo is het niet makkelijk om die wens in vervulling te laten gaan.

Ik ben een spontane jarige vrouw met een warme en zorgzame persoonlijkheid. Ik heb een vaste job als medische secretaresse en mijn eigen woning maar er ontbreekt nog 1 ding en dat is een kindje om mijn liefde mee te delen.

Via dit oproepje hoop ik in contact te komen met leuke enthousiaste wensmoeders! Dat kan zijn een vrouw alleen maar ook een vrouwenstel natuurlijk. Ik ben een jarige man, woonachtig in de regio midden-Limburg. Heb een leuke relatie met een man. Wij zijn een leuk-artistiek-zorgzaam-warm-Antwerps-lesbisch koppel jonge dertigers met een kinderwens. Omwille van de begrenzingen over anoniem of niet in de medische wereld, hier in Vlaanderen, willen we het op een spontanere manier proberen via deze weg.

Onze wens is om een bekende donor te vinden Belgie of Nederland , voor ons is het enorm belangrijk dat de vader aanwezig is in het leven van het kind. Ik ben zelf namelijk half surinaams half nederlands.

De wens naar een 3e kindje is intens groot. Ik ben mijn zoontje verloren met 6 maanden een erg heftige tijd en dat zal altijd zo blijven. Als homopapa van een ferme zoon in co-ouderschap onderhouden de mama en ik samen sinds geruime tijd een zeer goed lopende co-ouderschaprelatie. We kennen elkaar en weten wat we aan elkaar hebben qua opvoeding van onze zoon.

Wij zijn twee vrouwen van 25 en 28 jaar en woonachtig in Gelderland. Wij zijn op zoek naar een donor die ons zou willen helpen met het vervullen van onze kinderwens. Wij zijn een mannenstel van 25 en 27 jaar oud. Wij zijn al 8 jaar samen waarvan 3 jaar getrouwd.

Aangezien wij beide een kinderwens hebben zijn wij aan het kijken wat de mogelijkheden voor ons zijn. Na een poging die helaas op niets is uitgelopen, ben ik opnieuw op zoek naar een lieve, gezonde donor of eventueel co-ouder. Mijn ideaal beeld is altijd geweest om vanuit een liefdevolle relatie moeder te worden.

Helaas is dat er niet van gekomen. Ik ben een alleenstaande vrouw van 39 uit de omgeving Nijmegen-Arnhem met een grote kinderwens. Helaas niet gelukt om een partner te ontmoeten die ook een kinderwens heeft. Leuk dat jullie mijn oproep lezen. Ik ben Paul, 39 jaar, vriendelijk, loyaal en serieus. En iemand die al lang een kinderwens heeft.

Deze wens is een diep gevoel iets te willen bijdragen aan het leven van een kind, het zien opgroeien en meemaken hoe het de wereld om zich heen ontdekt. Ik ben een sportieve, HBO opgeleide man met een kinderwens. Omdat het bij mij in een relatie nooit zo ver gekomen is die kinderwens in vervulling te laten gaan ben ik steeds meer geïnteresseerd geraakt in een goed lopend co-ouderschap.

Al langere tijd wordt mijn verlangen om moeder te worden steeds groter. Helaas is het mij nog niet gelukt de juiste man te vinden om deze diepe wens in vervulling te laten gaan. Ik heb mijn leven aardig op de rit. Mijn idee is om de opvoeding te verdelen, maar daar kunnen we het nog over hebben.

Wat ik fijn zou vinden, is als we dicht bij elkaar in de buurt gaan wonen, zeker wanneer het kind naar de basisschool gaat. Ik ben een man die op zichzelf is, met een grote vaderwens. Ik ben midden veertig en eigenlijk nog niet zo lang echt klaar voor het vaderschap. Het krijgen van een kind en een hebben van relatie ben ik los van elkaar gaan zien. Je bent niet ouder dan 45 jaar 3.

Je hebt een prettige uitstraling 4. Je kunt jezelf vinden in woorden zoals: Een kinderwens, maar geen relatiewens: Misschien wel door middel van dit oproepje. Omdat ik het belangrijk vind dat een kindje opgroeit met twee ouders, ben ik op zoek naar een lieve vader om de zorg voor een kleintje mee te delen. Ik ben een 38 jarige single vrouw, woonachtig in De Bilt.

Ik hoop door middel van deze weg in contact te komen met liefdevolle wensvaders om gezamenlijk onze kinderwens te vervullen. Voorafgaand daaraan zou ik jullie graag beter willen leren kennen en te ervaren of we samen een goede en mooie basis zouden kunnen vormen voor de opvoeding van een kind.

Hallo wij zijn Danny 34 en melvin 24, een getrouwd homostel. Wij hebben al twee kindjes; een meisje van 8 en jongen van bijna 5 die komen uit een relatie van de 24jarige. Wij zouden graag samen nog een kindje willen krijgen, samen met een vrouw die graag met ons co-ouderschap zou willen aan gaan. Ik was in eerste instantie ten onrechte in de veronderstelling, dat het met het tekort aan zaaddonoren wel meeviel.

Toen juist het tegenovergestelde het geval bleek te zijn heb ik voor mezelf besloten om op deze site als donor beschikbaar te stellen. Al ruim twee jaar ben ik bezig met het onderzoeken naar de mogelijkheden om bewust alleenstaand moeder te worden. De ware partner ben ik nog niet tegen het lijf gelopen en mijn kinderwens is groot. Wij zijn een jong stel uit de omgeving van Haarlem met een grote kinderwens.

Al jarenlang dromen wij ervan om een kleintje in onze armen te kunnen sluiten, maar nu zijn we er echt klaar voor. Wij willen ons gezin gaan uitbreiden. Wij zijn Roos 28 en Rosanne 32 , woonachtig in omgeving Hilversum. Roos is na het afronden van de kunstacademie een eigen bedrijf begonnen. Rosanne werkt als leerkracht en gedragsspecialist in het speciaal onderwijs. We houden van toneel spelen, zingen, lezen, series kijken, bordspellen spelen en knuffelen met onze kat.

Deze 38 jarige Nederlandse jongen woonachtig in de driehoek Utrecht-Nijmegen-Den Bosch zoekt een lieve eerlijke duidelijke vlotte hippe dame om een co-ouderschap mee aan te gaan. Het krijgen van een of twee kind eren en het worden van de liefste leukste en grappigste papa is al jaren mijn grootste wens. We are a couple looking to have children: My husband is a researcher and I used to be university lecturer until three years ago, when we started to live together here in The Netherlands.

Vader worden en een eigen kind zien opgroeien en daaraan een bijdrage leveren is het mooiste dat me is overkomen. Heel graag zou ik nog een kind willen. Daarom zoek ik een wensmoeder die net als ik graag een co-ouderschap wil en dus een betrokken vader zoekt. Ik woon samen met mijn eveneens lieve, vrolijke dochter van 10,in een gezellig huisje in het Eindhovense.

Geen co-ouderschap of ouderlijk gezag, maar wel een beperkte vaderrol en regelmatig te bespreken contact tussen kind en biologische papa en zijn familie.

Sammy… gezonde man van 39 wil eenmalig is een vlaams koppel verder helpen bij het vervullen van kinderwens. Voor meer info… vragen staat vrij. Mvg uit vlaams brabant. Ik ben 27 jaar, een fulltime kleuterjuf op een fijne basisschool en woon in mijn eigen eengezinswoning aan het randje van Amsterdam in een kindvriendelijke buurt. Latinaaaaa 30 min hete sex! Dames van plezier Escort Mary is geillll va.

Wil jij veel verdienen als escort Dame? Ontspannen massage aangeboden vrouwelijke masseur gezocht voor nu!!! Zuid-Holland Escort cash, pin en ideal Wil jij veel verdienen als escort Dame? Tot 05u Geile Student komt bij je langs! Zin in een spannende date met mij 30 Jr blondine.

Dikke slaven training Wie is mijn volgende sex slaaf? Geil appen, geile foto's en filmpjes sexy sessie of vernederd worden? Dames van plezier Pijpen zonder condoom Zin in een spannende date met mij 30 Jr blondine Door heel Nederland!! Andra new city Lekker dik billen Helo Sexy blond tienermeisje pijptje zonder tot eind. Geile mama ;- Dildo's rijden - pijpen - anaal. Betaling in natura Dames van plezier Cardate Wil jij een spannende cardate met mooie blondine? Mannen Betaald contact gezocht Dames van plezier Suikeroom gevraagd Exotische sugarbabe Boobylicious real 80G!

Kom jij mij gedragen slipje uittrekken Denk dat ik de oplossing voor je heb ,,,,,,, Geile strings, kinky toys en nog veel meer!! Gedragen slipjes en kousen van Mrs Camile Jansen Geile natte en geurende slipjes van jong sletje Goed geurende gedragen slipjes en gedragen sokken.

Dames van plezier Girlfriend experience Sidonia Amy - High Class Companion: Expect Excellence Joehoee maagd hier!!! Dames van plezier Rijpe vrouwen

Geile Student komt bij je langs! Hallo, wij zijn Petra 29 en Laura 31een lesbisch stel en hebben een koophuis in Haarlem. Ik verklaar hiermee dat ik het cookiestatement gelezen heb. Beste wensmoeder sIk ben een homo man van 45 jaar oud uit Amsterdam. We gebruiken cookies om je bezoekerservaring te verbeteren. Mijn ideaal beeld is altijd geweest om vanuit een liefdevolle relatie moeder te worden. Ik houd wel van katten maar wil geen ouwe vrijster wordt met alleen katten in huis!

Ik geef hierbij aan Tease Media B. Ik verklaar hiermee dat ik het cookiestatement gelezen heb. Mijn Sexjobs Inloggen Advertentie plaatsen Maak account aan. Gangbang Algemeen Barebangs Bukkake Erotisch uitgaan.

Nieuwsbrief Vul je e-mail adres in om onze nieuwsbrief te ontvangen: Dames van plezier Mooi blond tienermeisje vol maar lekker proberen?? Escort Service e Amsterdam Nieuw! Candy Lief, ondeugend en uitdagend! Geile Student komt bij je langs! Zin in een spannende date met mij 30 Jr blondine 24 jarig geil en volslanke exotische dame. Dames van plezier Thuisontvangst Pussycat Spanning Vandaag even lekker terug naar bed?

Latinaaaaa 30 min hete sex! Dames van plezier Escort Mary is geillll va. Wil jij veel verdienen als escort Dame? Ontspannen massage aangeboden vrouwelijke masseur gezocht voor nu!!! Zuid-Holland Escort cash, pin en ideal Wil jij veel verdienen als escort Dame? Tot 05u Geile Student komt bij je langs! Zin in een spannende date met mij 30 Jr blondine. Dikke slaven training Wie is mijn volgende sex slaaf? Geil appen, geile foto's en filmpjes sexy sessie of vernederd worden?

Dames van plezier Pijpen zonder condoom Zin in een spannende date met mij 30 Jr blondine Door heel Nederland!! Andra new city Lekker dik billen Helo Sexy blond tienermeisje pijptje zonder tot eind. Aangezien wij beide een kinderwens hebben zijn wij aan het kijken wat de mogelijkheden voor ons zijn.

Na een poging die helaas op niets is uitgelopen, ben ik opnieuw op zoek naar een lieve, gezonde donor of eventueel co-ouder. Mijn ideaal beeld is altijd geweest om vanuit een liefdevolle relatie moeder te worden.

Helaas is dat er niet van gekomen. Ik ben een alleenstaande vrouw van 39 uit de omgeving Nijmegen-Arnhem met een grote kinderwens. Helaas niet gelukt om een partner te ontmoeten die ook een kinderwens heeft.

Leuk dat jullie mijn oproep lezen. Ik ben Paul, 39 jaar, vriendelijk, loyaal en serieus. En iemand die al lang een kinderwens heeft. Deze wens is een diep gevoel iets te willen bijdragen aan het leven van een kind, het zien opgroeien en meemaken hoe het de wereld om zich heen ontdekt. Ik ben een sportieve, HBO opgeleide man met een kinderwens. Omdat het bij mij in een relatie nooit zo ver gekomen is die kinderwens in vervulling te laten gaan ben ik steeds meer geïnteresseerd geraakt in een goed lopend co-ouderschap.

Al langere tijd wordt mijn verlangen om moeder te worden steeds groter. Helaas is het mij nog niet gelukt de juiste man te vinden om deze diepe wens in vervulling te laten gaan. Ik heb mijn leven aardig op de rit. Mijn idee is om de opvoeding te verdelen, maar daar kunnen we het nog over hebben.

Wat ik fijn zou vinden, is als we dicht bij elkaar in de buurt gaan wonen, zeker wanneer het kind naar de basisschool gaat. Ik ben een man die op zichzelf is, met een grote vaderwens. Ik ben midden veertig en eigenlijk nog niet zo lang echt klaar voor het vaderschap. Het krijgen van een kind en een hebben van relatie ben ik los van elkaar gaan zien. Je bent niet ouder dan 45 jaar 3.

Je hebt een prettige uitstraling 4. Je kunt jezelf vinden in woorden zoals: Een kinderwens, maar geen relatiewens: Misschien wel door middel van dit oproepje. Omdat ik het belangrijk vind dat een kindje opgroeit met twee ouders, ben ik op zoek naar een lieve vader om de zorg voor een kleintje mee te delen. Ik ben een 38 jarige single vrouw, woonachtig in De Bilt. Ik hoop door middel van deze weg in contact te komen met liefdevolle wensvaders om gezamenlijk onze kinderwens te vervullen.

Voorafgaand daaraan zou ik jullie graag beter willen leren kennen en te ervaren of we samen een goede en mooie basis zouden kunnen vormen voor de opvoeding van een kind. Hallo wij zijn Danny 34 en melvin 24, een getrouwd homostel. Wij hebben al twee kindjes; een meisje van 8 en jongen van bijna 5 die komen uit een relatie van de 24jarige.

Wij zouden graag samen nog een kindje willen krijgen, samen met een vrouw die graag met ons co-ouderschap zou willen aan gaan. Ik was in eerste instantie ten onrechte in de veronderstelling, dat het met het tekort aan zaaddonoren wel meeviel. Toen juist het tegenovergestelde het geval bleek te zijn heb ik voor mezelf besloten om op deze site als donor beschikbaar te stellen. Al ruim twee jaar ben ik bezig met het onderzoeken naar de mogelijkheden om bewust alleenstaand moeder te worden.

De ware partner ben ik nog niet tegen het lijf gelopen en mijn kinderwens is groot. Wij zijn een jong stel uit de omgeving van Haarlem met een grote kinderwens. Al jarenlang dromen wij ervan om een kleintje in onze armen te kunnen sluiten, maar nu zijn we er echt klaar voor. Wij willen ons gezin gaan uitbreiden. Wij zijn Roos 28 en Rosanne 32 , woonachtig in omgeving Hilversum. Roos is na het afronden van de kunstacademie een eigen bedrijf begonnen.

Rosanne werkt als leerkracht en gedragsspecialist in het speciaal onderwijs. We houden van toneel spelen, zingen, lezen, series kijken, bordspellen spelen en knuffelen met onze kat.

Deze 38 jarige Nederlandse jongen woonachtig in de driehoek Utrecht-Nijmegen-Den Bosch zoekt een lieve eerlijke duidelijke vlotte hippe dame om een co-ouderschap mee aan te gaan. Het krijgen van een of twee kind eren en het worden van de liefste leukste en grappigste papa is al jaren mijn grootste wens. We are a couple looking to have children: My husband is a researcher and I used to be university lecturer until three years ago, when we started to live together here in The Netherlands.

Vader worden en een eigen kind zien opgroeien en daaraan een bijdrage leveren is het mooiste dat me is overkomen. Heel graag zou ik nog een kind willen. Daarom zoek ik een wensmoeder die net als ik graag een co-ouderschap wil en dus een betrokken vader zoekt. Ik woon samen met mijn eveneens lieve, vrolijke dochter van 10,in een gezellig huisje in het Eindhovense.

Geen co-ouderschap of ouderlijk gezag, maar wel een beperkte vaderrol en regelmatig te bespreken contact tussen kind en biologische papa en zijn familie.

Sammy… gezonde man van 39 wil eenmalig is een vlaams koppel verder helpen bij het vervullen van kinderwens. Voor meer info… vragen staat vrij. Mvg uit vlaams brabant. Ik ben 27 jaar, een fulltime kleuterjuf op een fijne basisschool en woon in mijn eigen eengezinswoning aan het randje van Amsterdam in een kindvriendelijke buurt.

In de zomers werk ik op een vaste plek in het buitenland: Deze wensmama van 42 heeft een super leuk leven, fijne familie, werk en huis allemaal dik in orde en een rugzak vol ervaringen om een kindje mee op weg te kunnen helpen in het leven. Wij zijn een mannen stel van 27 en 23 jaar oud. We zijn al enige tijd samen en inmiddels 2.

We runnen beiden een eigen bedrijf. Onze kinderwens is er al sinds dag 1, wij zijn alleen nog op zoek naar een vrouw die haar eicel aan ons afstaat. Wij zijn twee jonge dames die samen een kinderwens hebben en opzoek zijn naar een donor. Wij zijn woonachtig in de omgeving Tilburg en zijn nu 5 jaar samen. Wij hebben eerst gewerkt aan een goede basis en zijn nu zo ver dat ons huisje boompje beestje bijna compleet is.

Ik ben een jonge vrouw van 32jaar. Gezond, sportief en verzorgd Leuk, sociaal en gezellig. Ik wil al van jongs af aan moeder worden. Ik kan maar niet de juiste partner vinden. Ik ben kritisch en mijn kinderwens is groot dus dat moet ook klikken. Ben op zoek naar een man of mannen stel dat samen met mij een co-ouderschap wil aangaan. Ik sta ook open voor een donor die op afstand aanwezig is in het leven van ons kind. De reden dat ik mij via deze pagina als donor beschikbaar stel, is omdat ik me er van bewust ben dat veel mensen niet op de ware blijven wachten of dat de wachtrij bij een kliniek veel te lang zijn.

Wij zijn een lesbisch stel die op zoek is naar een donor om onze wens in vervulling te laten gaan. Ik heb een 10 jarige zoon uit een vorige relatie en hij wil heel graag een grote broer worden. Ik zal me eerst even voorstellen; mijn naam is Saskia, een leuke, positieve vrouw van 34 jaar uit Rotterdam.

Ik zal mij even voorstellen. Ik ben Monique en ben 32 jaar en woonachtig in de bollenstreek. Ik heb al jaren een grote kinderwens maar ben niemand tegengekomen om deze wens te realiseren. Ik hoop dit te kunnen doen door deze oproep te plaatsen. Ik ben Siemen, een 28 jarige Belg. Als tiener had ik een kinderwens, maar als alleenstaande homoman had ik deze droom opgegeven.

Plots kwam die kinderwens opnieuw bovendrijven. Wij zijn een lesbisch stel, S. Wij zelf zijn beiden hoogopgeleid en werken allebei fulltime. We zijn nu 4 jaar samen en gaan volgend jaar trouwen. We gebruiken je e-mail adres uitsluitend voor het versturen van onze nieuwsbrief. Door je aan te melden voor de nieuwsbrief ga je akkoord met onze privacy policy. Oproepjes Aantal oproepen Terug naar alle oproepen. Hallo, wij zijn Petra 29 en Laura 31 , een lesbisch stel en hebben een koophuis in Haarlem.

Beste man, jongen, heer, Leuk dat je ons bericht leest! Wensmoeder zoekt wensvader s voor co-ouderschap omgeving Haarlem, Amsterdam Ik ben een jong uitziende, mooie jarige vrouw met een diepe kinderwens. Hallo, Wij zijn een lesbisch stel van 30 en 29 jaar uit het midden van het land. Hallo, Wij zijn een lesbisch stel van 38 en 29 jaar woonachtig in het midden van Limburg.

Misschien zijn wij wel de perfecte mannen om jou kinderwens uit te laten komen? Wij zijn een lesbisch stel van 31 en 27 jaar uit Amsterdam. Hallo en bedankt dat je onze advertentie bekijkt. Beste wensmoeder s , Ik ben een jarige wensvader die gek is op kinderen en ben op zoek naar een lieve wensmoeder s in Amsterdam die samen met mij wil len kijken naar de mogelijkheden van co-ouderschap.

Beste lezer, Ik ben Dennis, een single man van 37 jaar uit Den Helder. Lieve wensmoeder, Ik zou heel graag mijn kinderwens in vervulling zien gaan.

Huisje — Boompje — Beestje — Kinderwens en — Donorhulp aangeboden. Van harte welkom Wensouders, Het is op de eerste plaats buiten gewoon bijzonder, dat ik als antwoord op een groot verlangen jou nu hier mag ontvangen. Lieve wensmoeders, Ik ben een jarige man en zoek een lieve, positief ingestelde, spontane en sociale vrouw die nuchter in het leven staat om samen een kind mee op te voeden.

Man van 44 jaar, gemiddelde lengte, jong van geest maar zeker ook serieus , zeer slank maar ik houd erg van lekker eten , alleengaand, licht introvert extroverter bij dierbaren , sporter , belangstellend voor maatschappij, cultuur en politiek, sensitief maar ook zeker met 2 benen op de grond , krantlezer, sterk in lichaam en geest, evenwichtig, wonende in de buurt van Amersfoort, vaste baan, HBO en WO opgeleid, zoekt: Hallo Wens moeder s Ik gezonde actieve veertiger zou heel graag mijn kinderwens in vervulling zien gaan.

Ik ben op zoek naar een lieve wensmoeder die het co ouderschap met mij zou willen delen. Ik ben een enthousiaste man, met een leuke kop, grote handen en dito hart. Beste wensmoeder s , Ik ben een homo man van 45 jaar oud uit Amsterdam. Ik ben een echte familiemens en heb altijd een diepe kinderwens gehad. Beste donor, Deze single dame met een zeer sterke kinderwens is zich aan het oriënteren op een mogelijke donor. Hallo wensmoeder, Ik ben een jongeman van 37 jaar, woon sinds maart in Wageningen.

Beste wensmoeders, Ik ben een man uit Amsterdam en ik hoop via deze oproep een wensmoeder te ontmoeten die een betrokken co-ouder of donor zoekt. Wat leuk dat je onze oproep leest! Graag via donor contract. Wij hebben beide een vast contract in het zorg en welzijns werk.

Beste donoren, of wens-vaders, Na een poging die helaas op niets is uitgelopen, ben ik opnieuw op zoek naar een lieve, gezonde donor of eventueel co-ouder. Hallo wensvader s , Ik ben een alleenstaande vrouw van 39 uit de omgeving Nijmegen-Arnhem met een grote kinderwens. Beste wensmoeders, Leuk dat jullie mijn oproep lezen. Hallo lieve wensmoeders, Ik ben een sportieve, HBO opgeleide man met een kinderwens. Lieve wensvader s , Al langere tijd wordt mijn verlangen om moeder te worden steeds groter.

Lieve wensmoeder s , Ik ben een man die op zichzelf is, met een grote vaderwens. Ik ben een inmiddels jarige vrouw, gezond van lijf en leden. Hallo wensvaders, Ik ben een 38 jarige single vrouw, woonachtig in De Bilt. Welke lieve en betrouwbare donor helpt mij mijn grote kinderwens in vervulling te laten gaan? Hallo, Wij zijn een mannen stel van 27 en 23 jaar oud. Hallo, Ik ben een jonge vrouw van 32jaar. Ik ben een single vrouw van 34 jaar oud en woon in Den Bosch.

Hallo Wensmoeders en Wensouders, Bedankt voor het lezen van deze advertentie. Hallo wensvader s , Leuk om jullie te ontmoeten! Een spannende grote stap om een diep gekoesterde wens in vervulling te laten gaan.. Van jongs af aan weet ik zeker dat ik moeder wil worden. Hallo leuke wensvader s , Ik zal mij even voorstellen. Aantal bezoekers op dit moment Op dit moment bezoeken 7 bezoekers deze website. Komende activiteiten Kinderwens speeddate donderdagavond 28 juni — co-ouderschap Amsterdam e.

Lesbisch koppel zoekt man hete poezen

GRATIS PIJPEN CARDATE PIJPEN

Amateur sletten priveontvangst heerenveen